Site logo

Συχνές Ερωτήσεις

Ψάχνετε έναν αποτελεσματικό & σύγχρονο τρόπο να προωθείτε συνεχώς και χωρίς κόπο την τουριστική σας επιχείρηση στην Πιερία;

Η ομάδα του ExperiencePieria.info προβάλει συνεχώς την Πιερία μέσα από τα Social media και βοηθά τους ταξιδιώτες, Έλληνες και ξένους, να βρίσκουν γρήγορα τα καλύτερα καταλύματα, εστιατόρια, δραστηριότητες , τοπικά προϊόντα & εκδηλώσεις στην Πιερία.

Παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε επιχείρηση για να διευκολύνουμε τους χρήστες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

Επιπλέον, ο κατάλογός μας ενημερώνεται συνεχώς με νέες επιχειρήσεις και δραστηριότητες για να διασφαλίζεται ότι οι ταξιδιώτες έχουν τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αναδείξετε την τουριστική σας επιχείρηση στην Πιερία!

Προσθέστε απλά & εύκολα και την δική σας επιχείρηση: ΝΕΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ

Το experiencePieria.info βοηθάει τους επισκέπτες να βρουν απλά και γρήγορα αυτό που ψάχνουν ώστε να βελτιώσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Ο ηλεκτρονικός επαγγελματικός και τουριστικός οδηγός  Experience Pieria είναι για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Πιερία.

Για καταλύματα, επιχειρήσεις εστίασης, εμπορικά καταστήματα, υπηρεσίες, παραγωγούς τοπικών προϊόντων, εκδηλώσεις και ουσιαστικά για οποιονδήποτε στον Τουρισμό.

Αν θέλετε να συνδέσετε την επιχείρηση σας με περισσότερους επισκέπτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, τότε χρειάζεστε το Experience Pieria.

Τα πάντα! Πρακτικά δημιουργούμε για εσάς ένα νέο website που αν θέλετε θα στέλνει πελάτες στο επίσημο website σας, στα social media, σε προσωπικά μηνύματα μέσω του experiencePieria (Direct message), κλήση στο τηλέφωνο της επιλογής σας ή απευθείας στην πόρτα της επιχείρησης σας (Get Directions).

Extra tip: Αν έχετε website μην παραλείψετε να το συμπληρώσετε στην καταχώριση! Τα clicks των επισκεπτών μας  θα σας βοηθήσουν να ανεβεί σε υψηλότερες θέσεις και στην μηχανή αναζήτησης της Google.

Επιλέξτε το είδος της καταχώρισης, (Place, Accomodation, Activity ή Event)

  1. Συμπληρώστε τα πεδία (Περιγραφή, διεύθυνση, τηλέφωνο και προαιρετικά φωτογραφίες, website, social media, video.)
  2. Επιλέξτε κατηγορία (μπορείτε και παραπάνω από μία) και τις καταλληλότερες λέξεις κλειδιά (Tags).
  3. Τέλος, επιλέξτε το πακέτο που σας εξυπηρετεί. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 πακέτα.

Το κείμενο της καταχώριση σας πρέπει να είναι στα Αγγλικά, αλλά μπορείτε στην περιγραφή να προσθέσετε κείμενο και σε άλλες γλώσσες, όπως πχ Ελληνικά.

Place: Επιλέξτε Place (Μέρη που μπορεί κάποιος να φάει, να διασκεδάσει, να αγοράσει, να εξυπηρετηθεί) αν έχετε Εστιατόριο, Καφέ/Μπαρ/κέντρο διασκέδασης, εμπορικό κατάστημα ή προσφέρετε επαγγελματικές υπηρεσίες.

Activities: Επιλέξτε Activities αν προσφέρετε υπηρεσίες δραστηριοτήτων.

Accomodation: Επιλέξτε Accomodation αν προσφέρετε κατάλυμα (ξενοδοχείο, επιπλωμένο διαμέρισμα, κάμπινγκ, καταφύγιο)

Events: Επιλέξετε Event αν θέλετε να προβάλετε τις εκδηλώσεις σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον καταχωρίσεις για να κερδίσετε μεγαλύτερη προβολή.

Παραδείγματα:

1) Εστιατόριο που κάνει καταχώριση (Place) μπορεί να προσθέσει και δεύτερη καταχώριση για εκδήλωση (Event) για συγκεκριμένη ημέρα ή για επαναλαμβανόμενο γεγονός πχ μέρες με Ζωντανή μουσική/Βραδιά Ασιατικής κουζίνας.

2) Επαγγελματίας που προσφέρει υπηρεσίες συνοδείας βουνού κάνει καταχώριση (Activity) και μπορεί να προσθέσει δεύτερη καταχώριση για συγκεκριμένη δραστηριότητα (Activity) πχ Συνοδεία βουνού στον Όλυμπο και τρίτη καταχώριση (Activity) πχ Συνοδεία βουνού στα Πιέρια.

Το Experience Pieria διαθέτει ψηφιακά εργαλεία ελέγχου και διαχείρισης της καταχώρισης σας.

Μπορείτε να βλέπετε τις επισκέψεις και άλλα στατιστικά στοιχεία στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου (Dashboard).

Η Ομάδα του ExperiencePieria.info θα απαντήσει άμεσα στο email σας με απαντήσεις για οποιαδήποτε απορία. Στείλτε το μήνυμα σας στο help@experiencepieria.info

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι πληρωμή μέσω τραπεζών Εθνικής & Πειραιώς (μεταφορά) και online μέσω PayPal και πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Πληρωμή στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7801712290006229146186300
Δικ: ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ


Πληρωμή στην Εθνική Τράπεζα: GR2701100400000004067788952
Δικ: ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ

 

Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να αποστείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής μαζί με τον αριθμό παραγγελίας σας στο help@experiencepieria.info

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προβληθείτε στον online οδηγό διακοπών experiencePieria.info

Τις επόμενες 14 ημέρες, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα επιστρέψουμε ευχαρίστως το 100% των χρημάτων σας. Χωρίς ερωτήσεις.

Για βοήθεια, διευκρινήσεις ή ιδεές για την καταχώριση σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο help@experiencepieria.info